Enayati Hospital îmbunătățește tratamentul pacienților cronici

Spitalul Enayati oferă o alternativă eficientă pentru pacienții cronici care necesită tratament și recuperare pe termen lung, conform declarațiilor Dr. Florentina Mehic, Director Medical al instituției.

Echipa multidisciplinară dedicată pacienților

Dr. Mehic subliniază că internările în unități medicale aglomerate pot agrava starea de sănătate a pacienților cronici. Ea menționează că la Enayati Hospital, pacienții beneficiază de tratamente personalizate și o atenție sporită pentru o recuperare completă. „La Enayati Hospital, angajamentul nostru este să continuăm tratamentul și recuperarea pacienților până când toate afecțiunile lor sunt controlate sau rezolvate”, afirmă Dr. Mehic.

Abordare personalizată pentru fiecare caz

Enayati Hospital se remarcă prin focusul său pe neurologie, medicină internă, îngrijiri paliative și recuperare medicală, punând la dispoziție tratamente de vârf și echipamente de ultimă generație pentru pacienții săi. „Internările temporare în unitățile medicale aglomerate nu fac decât să agraveze traumele pacienților cronici”, atrage atenția Dr. Mehic.

Un exemplu concret oferit de Dr. Mehic este cazul unei paciente cu forme severe de insuficiență cardiacă și diabetică, care după o infecție COVID-19 a fost internată la Enayati Hospital. „Am preluat cazul, am schimbat schema de tratament, iar când a plecat de la noi, pacienta era bine”, spune Dr. Mehic, demonstrând eficiența abordării personalizate a spitalului.

Dr. Wargha Enayati, fondatorul Enayati Medical City, subliniază excelența spitalului în gestionarea cazurilor medicale complexe. „Ne angajăm să tratăm fiecare pacient cu respect, empatie și dedicare”, declară Dr. Enayati.

Enayati Hospital nu se limitează doar la tratamente de vârf, ci practică și o medicină umană, care recunoaște și răspunde la nevoile individuale ale pacienților și familiilor lor. Aceasta abordare a transformat Enayati Hospital într-un centru de excelență, recunoscut pentru gestionarea eficientă și umană a cazurilor medicale complexe.