Titlu: Medic de la Spitalul Fundeni cercetat pentru amenințare în trafic

București – Un medic chirurg de la Spitalul Fundeni este cercetat de polițiști după ce a fost acuzat că a amenințat cu un pistol un șofer de ridesharing în trafic. Incidentul a avut loc în dimineața zilei de 03-07-2024, în apropierea spitalului unde medicul lucrează.

Subtitlu: Chirurgul a fost găsit cu două pistoale și un cuțit

Potrivit anchetatorilor, chirurgul oncolog Mihai Eftimie a avut o altercație în trafic cu un șofer de ridesharing, pe care l-a amenințat cu un pistol în fața spitalului. Medicul a încercat să se ascundă în parcarea spitalului, dar polițiștii l-au găsit și l-au dus la Secția 7 pentru a fi audiat.

Subtitlu: Medicul regretă gestul și își cere scuze

Medicul a declarat pe rețelele de socializare că regretă gestul său și că acesta a fost influențat de un surmenaj. El a precizat că incidentul nu reflectă activitatea sa ca medic și standardele morale ale Spitalului Fundeni. Într-un comunicat de presă, reprezentanții spitalului au menționat că incidentul s-a petrecut în afara programului de lucru și că pacienții medicului nu au fost afectați.

În urma controlului efectuat de polițiști, în mașina medicului au fost găsite două arme de tip air soft și o macetă, care au fost confiscate. Ancheta este în desfășurare, iar medicul a fost audiat în dosarul penal deschis pentru amenințare.

În încheiere, colegii medicului se declară surprinși de incident, considerându-l un medic excepțional și un asistent universitar apreciat în cadrul Facultății de Medicină „Carol Davila”.