Mihai Trăistariu, cunoscutul artist român, a făcut declarații care au șocat pe mulți dintre fanii săi. El a vorbit deschis despre dorința sa de a realiza un transplant de corp, exprimându-și interesul de a avea trupul unui atlet de performanță. Această decizie radicală a stârnit numeroase discuții și controverse în mediul online și nu numai.

Dorința de a trăi în corpul unui atlet

Mihai Trăistariu a mărturisit că nu se teme de operații estetice și ar fi dispus să apeleze la un transplant de corp pentru a-și transforma înfățișarea. Artistul consideră că această intervenție chirurgicală l-ar ajuta să scape de inhibiții și să se simtă mai încrezător în propria piele. El și-ar dori ca, în cazul unui transplant de corp, să aibă trupul unui atlet de performanță, pentru a-și atinge scopurile estetice.

Trăistariu a explicat: „Ca să iei un corp așa, trebuie să găsești un tânăr la 20 de ani. Toți vrem să avem 20 de ani și să fim înalți. Eu urmăresc această știre de vreo trei sau patru ani, de când a apărut, cu transplantul de cap. Este dubios, zici că e un film de groază, dar uite că, cine știe, viitorul sună ciudat.” Declarațiile sale au stârnit dezbateri aprinse cu privire la posibilitatea unor astfel de intervenții în viitor și la implicațiile lor.

Complexele din adolescență

Mihai Trăistariu a vorbit și despre complexele pe care le-a avut în legătură cu înălțimea sa. Cu o înălțime de 1,72 metri, artistul a recunoscut că mereu a fost nemulțumit de felul în care arată și că a visat să aibă o înălțime de 1,85 metri. Astfel, el a dezvăluit că ar fi dispus să își modifice corpul prin operații estetice și chiar un transplant de corp, pentru a se simți mai încrezător și mai mulțumit de sine.

Mihai Trăistariu a fost supus unor intervenții chirurgicale anterioare, precum patru implanturi de păr, care l-au ajutat să își îmbunătățească aspectul fizic. Cu toate acestea, artistul a recunoscut că a exagerat cu operațiile și că a avut parte și de efecte neplăcute, cum ar fi îngrășarea și dificultăți în practicarea sportului. Cu toate acestea, Trăistariu își dorește să arate bine și să se simtă în formă, combinând antrenamentele la sală cu o dietă sănătoasă.

În concluzie, declarațiile șocante ale lui Mihai Trăistariu despre dorința sa de a realiza un transplant de corp au stârnit interesul și curiozitatea publicului. Artistul a vorbit deschis despre complexele sale din adolescență și despre dorința sa de a se simți mai încrezător în propria piele. Cu toate acestea, este important de subliniat că viitorul intervențiilor chirurgicale și al transplanturilor de corp rămâne în continuare un subiect controversat și discutabil.