Pentru a te asigura că vei naște în siguranță, alegerea maternității este esențială. Maternitatea SANADOR, parte a Spitalului Clinic SANADOR, oferă o abordare multidisciplinară și tratamentul potrivit, asigurând astfel cele mai bune condiții pentru viitoarele mame și nou-născuți.

Sarcinile cu risc necesită atenție sporită

Sarcinile cu risc necesită o monitorizare atentă și poate implica investigații suplimentare avansate. Viitoarele mame trebuie să se asigure că maternitatea aleasă dispune de dotările necesare și de o echipă medicală experimentată pentru a gestiona orice situații neprevăzute.

Servicii complete pentru o naștere fără griji

La Maternitatea SANADOR, gravidele beneficiază de o monitorizare completă a sarcinii, consultații de specialitate, analize de laborator, screening prenatal, ecografii de sarcină, morfologii fetale și chiar testare genetică. Blocul de nașteri este modern și oferă posibilitatea cazării în rezerve cu rooming-in pentru nou-născuți.

Secția de Neonatologie a Spitalului Clinic SANADOR asigură cele mai bune îngrijiri pentru bebeluși, iar Secția de Terapie Intensivă Neonatală este dotată cu echipamente performante pentru nou-născuții prematuri sau cu probleme de sănătate.

În caz de urgență, gravidele pot apela la Compartimentul de Primiri Urgențe din Spitalul Clinic SANADOR, unde beneficiază de evaluare rapidă și îngrijiri corespunzătoare.

Pentru a avea o naștere în deplină siguranță și confort, alegerea corectă a maternității este crucială. Maternitatea SANADOR oferă condiții optime, dotări moderne și personal medical experimentat, pentru ca mămicile să-și aducă pe lume copiii în cele mai bune condiții.