Sun Plaza organizeaza o serie de investigatii medicale gratuite pentru a-i ajuta pe cei interesati sa-si verifice starea de sanatate. Evenimentul va avea loc in perioada 17 – 18 februarie si va include masuratori ale glicemiei, tensiunii arteriale si indicele de masa corporala, efectuate de medici intr-un spatiu special amenajat la parterul centrului comercial. Participarea este deschisa pentru oricine doreste sa beneficieze de aceste consultatii gratuite.

Investigații medicale gratuite la Sun Help

In cadrul evenimentului organizat de Sun Plaza, cei interesati vor avea oportunitatea de a-si verifica starea de sanatate printr-o serie de investigatii medicale gratuite. Masuratorile vor fi realizate de o echipa formata dintr-un medic si un student la medicina, iar valorile glicemiei vor fi monitorizate cu ajutorul unui glucometru, iar tensiunea arteriala va fi masurata cu ajutorul unui tensiometru. De asemenea, indicele de masa corporala va fi calculat pe baza greutatii, inaltimii si circumferintei abdominale.

Riscurile metabolice și recomandările medicilor

Participanții la aceste investigatii medicale gratuite vor fi informati cu privire la riscurile metabolice de a dezvolta diabet sau hipertensiune arteriala, iar in functie de rezultatele obtinute, medicii vor oferi recomandari pentru imbunatatirea starii de sanatate. Aceasta initiativa vine in sprijinul comunitatii, avand in vedere ca un numar semnificativ de romani sunt diagnosticati cu diabet zaharat sau obezitate, iar cresterea rapida a acestor afectiuni este o preocupare majora pentru sistemul de sanatate.

Sun Plaza, ca un sustinator activ al comunitatii locale, ofera aceste consultatii gratuite pentru a-i ajuta pe clientii sai sa-si evalueze starea de sanatate si sa previna potentiale probleme de sanatate. Tema evenimentului, "Obezitatea, Diabetul si Hipertensiunea Arteriala", reflecta importanta acordata acestor afectiuni si dorinta de a informa si educa publicul larg despre prevenirea si managementul acestora.

Pentru cei interesati sa participe la aceste investigatii medicale gratuite, Sun Plaza asteapta vizitatorii la centrul comercial in perioada 17 – 18 februarie, intre orele 10:00 – 22:00. Pentru mai multe informatii, vizitati paginile de Facebook sau website-ul oficial al Sun Plaza.