Termeni si conditii de utilizare

DoctorulVostru.ro va ofera articole medicale si de specialitate, sub rezerva condiţiilor de utilizare a website-ului prezentate mai jos. Conditiile de utilizare a site-ului pot fi actualizate oricand, fără a fi necesara notificarea prealabila a utilizatorilor sai. Din acest motiv, este necesar sa reveniti periodic asupra conditiilor de utilizare.

Articolele medicale si de specialitate cuprinse în cadrul site-ului DoctorulVostru.ro sunt prezentate doar cu scop informativ. Materialul nu este în nici un fel destinat să înlocuiască asistenta medicala de specialitate, actul medical direct, diagnosticul sau tratamentul acordat de un medic specialist.

Articolele medicale si de specialitate cuprinse in website-ul DoctorulVostru.ro nu pot şi nu ar trebui să fie folosite ca bază pentru diagnostic sau alegerea tratamentului.

Articolele medicale si de specialitate nu sunt exhaustive. Datorita evolutiei in ritm accelerat a medicinei la nivel international, informatiile din cuprinsul lor nu pot sa reprezinte intotdeauna cele mai recente cercetari din domeniu. Informaţiile prezentate fac referire la situatiile si afectiunile cel mai frecvent intalnite in medicina.

DoctorulVostru.ro recomandă insistent tuturor utilizatorilor cu probleme de sanatate sa consulte un medic, specialist in observarea şi interpretarea simptomelor si in masura sa ofere un diagnostic corect, bazat pe recunoasterea si intelegerea tuturor aspectelor legate de starea de sanatate si de istoricul medical. Observarea si interpretarea simtomelor, recunoasterea si intelegerea tututror aspectelor legate de sanatate si de instoricul medical, diagnostricul si prescrierea tratamentului sunt posibile doar in cadrul actului medical direct.

Unele dintre informatiile cuprinse in situl DoctorulVostru.ro sunt furnizate de catre terte parti. DoctorulVostru.ro nu poate si nu este in masura sa verifice aceste informatii, ca atare nu poate garanta ca acestea sunt adevarate sau corecte.

DoctorulVostru.ro nu efectueza studii clinice independente.

DoctorulVostru.ro nu poate garanta ca articolele de specialitate, serviciile, informatiile disponibile pe site vor satisface cerintele si asteptarile tuturor utilizatorilor sai.

Nici o informatie obtinuta prin intermediul site-ului DoctorulVostru.ro nu poate fi tratata drept garantie sau obligatie, daca aceasta nu este mentionata in prezentele conditii de utilizare a site-ului.

  1. Politica de confidentialitate

Datele de inregistrare sau alte informatii oferite pe acest site sunt supuse Politicii de confidenţialitate. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să consultaţi Politica noastră de confidentialitate.

  1. Relaţiile cu agenţiile de publicitate şi comercianţii

In cadrul website-ului DoctorulVostru.ro se desfasoara multiple campanii de promovare organizate de agentii de publicitate sau de diversi furnizori de servicii si produse medicale sau non-medicale („ofertanti”).

Relatia comerciala creata intre utilizatorii site-ului DoctorulVostru.ro si ofertanti, incluzand corespondenta, plata si livrarea de bunuri sau servicii conexe, precum si termenii de colaborare agreati, nu implica in nici un fel raspunderea site-ului DoctorulVostru.ro.

Conform legislatiei in vigoare, sunteti de acord ca:

a. Website-ul DoctorulVostru.ro nu poate fi tinut responsabil sau raspunzator pentru pentru orice pierdere sau daună de orice fel aparuta ca urmare a unei relatii de orice natura stabilita intre utilizatori site-ului DoctorulVostru.ro si ofertanti (agentii de publicitate sau furnizori de servicii sau produse medicale sau non-medicale)

b. Orice tranzactie agreata intre utilizatorii website-ului DoctorulVostru.ro si ofertanti se desfasoara sub rezerva agrearii de catre utilizatori a termenilor si conditiilor specific propuse de respectivii ofertanti.

  1. Link-uri

Website-ul DoctorulVostru.ro poate furniza link-uri către alte site-uri sau alte resurse. Deoarece DoctorulVostru.ro nu poate si nu are nici un control asupra acestor website-uri sau resurse, recunoaşteţi şi sunteţi de acord că website-ul DoctorulVostru.ro nu este responsabil si nu poate fi tinut raspunzator pentru continutul disponibil pe aceste alte site-uri sau resurse si nici pentru produsele sau serviciile promovate prin intermediul acestora. De asemenea, sunteti de acord ca website-ul DoctorulVostru.ro nu poate fi facut raspunzator, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in orice astfel de informatie, conţinut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul oricaror astfel de site-uri sau de resurse.

  1. Drepturile de proprietate

Recunoaşteţi şi sunteţi de acord că articolele de specialitate disponibile pe site-ul DoctorulVostru.ro sunt protejate prin drepturi de autor. Sunteti de acord sa nu modificati, inchiriati, imprumutati, vindeti, distribuiti sau sa creati derivate ale acestora, în totalitate sau în parte.

  1. Limitarea răspunderii

Utilizarea acestui website si/sau a informatiilor cuprinse in cadrul acestuia vor reprezenta decizia dvs. exclusiva, ca urmare, toate riscurile generate de aceasta utilizare va apartin. DoctorulVostru.ro isi limiaza raspunederea in mod expres, indiferent de natura acesteia: contractuala, civila delictuala, comerciala sau de orice alta natura in legatura cu orice posibile sau eventuale prejudicii directe, indirecte, aparute pe cale de consecinta sau special aparute in legatura cu accesul si/sau utilizarea website-ului DoctorulVostru.ro, chiar si in cazul in care asemenea prejudicii ar fi putut fi prevazute si/sau prevenite, inclusiv (dar fara a se limita la) folosirea cu incredere a oricaror informatii din cuprinsul acestui website, ori datorate oricaror greseli sau omisiuni sau intarzieri in transmiterea anumitor informatii de la sau catre ultilizatori, inclusiv din motive tehnice, intreruperii ale telecomunicarii, furt sau distrugere, sau acces neautorizat la website-ul DoctorulVostru.ro sau informatii si/sau programe conexe. Limitarea raspunderii cuprinsa in prezentele „conditii” va fi considerata valabila in conditiile legii.

  1. Informaţii generale

Aceste condiţii (inclusiv ghidurile şi normele menţionate la prezentul document) constituie întregul acord între utilizatori şi website-ul DoctorulVostru.ro şi reglementeaza utilizarea de către dvs. a website-ului, inlocuind orice acorduri anterioare dintre dvs. şi DoctorulVostru.ro. Condiţiile de utilizare şi relaţia dintre dvs. si website-ul DoctorulVostru.ro sunt guvernate de legile in vigoare in Romania.

  1. Forumuri de discuţii

Toate mesajele sunt postate de utilizatori.

Forumurile nu sunt moderate de administratorul website-ului DoctorulVostru.ro si nu sunt revizuite de catre medicii colaboratori. Mesajele si raspunsurile cuprinse in acest forum nu se pot substitui actului medical direct sau sfatului, diagnosticului si tratamentului unui medic specialist.

In cazul in care considerati ca prezentati semne si simtome medicale de orice natura si va simtiti bolnavi, consultati-va medicul.

Utilizand acest forum, recunoasteti si sunteti de acord cu regulile lui.

Nu putem si nu revizium fiecare postare in parte inainte de a aparea pe site.

In cazul in care reprezentantii site-ului DoctorulVostru.ro observa sau sunt notificati ca un mesaj contravine regulilor de utilizare a forumului, acestia isi rezerva dreptul de a sterge acel mesaj.

Utilizatorii forumului DoctorulVostru.ro sunt deplin responsabili pentru continutul mesajului lor. Reprezentantii website-ului

DoctorulVostru.ro nu au nici o legatura cu continutul si acuratetea mesajelor postate de utilizatorii forumului.

  1. Comentarii articole de specialitate

Utilizatorii website-ului DoctorulVostru.ro au dreptul de a comenta la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului articolului, afisarea de anunturi publicitare, solicitarea de oferte, precum si jignirile si comentariile cu caracter licentios adresate celorlalti utilizatori vor conduce automat la stergerea integrala a postarii sau chiar la interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul DoctorulVostru.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.
Website-ul DoctorulVostru.ro recomandă utilizatorilor care considera ca o anumita informatie, de orice natura ar fi aceasta (articol de specialitate, link, oferte prezentate de terte persoane prin intermediul site-ului, comentariu la un anumit articol de specialitate, feedback acordat medicilor, raspuns pe forum), reprezinta continut neadecvat, nepotrivit sau neconform cu realitatea, sa trimiteti o notificare aici, astfel incat website-ul DoctorulVostru.ro sa poata lua masuri.

Ne rezervăm dreptul sa stergem orice comentariu sau feedback sau postare pe forum care incalca conditiile de utilizare mentionate mai sus sau pe care le consideram inadecvate.

Utilizarea de către dumneavoastră a site-ului DoctorulVostru.ro este supusa conditiilor de mai sus. Dacă considerati aceste condiţii ca fiind inacceptabile, vă rugam să părăsiţi website-ul imediat.